Astazi parjoalele(chiftele):
Iarasi am prins procesul de fabricatie nitel mai tarziu pentru ca am fost insarcinata cu spalarea vaselor ce rezulta din procesul de gatire, si cam erau o groaza, cu taiatul usturoiului, cu alesul mirodeniilor(cred ca am pus ceva in plus, ca au un gust ciudat) si cu amestecarea combinatiei. Apoi m-am apucat de pozat, cuminte pe un scaunel sa nu il deranjez pe "domnul bucatar".
Nu am inteles de ce am folosit oala mea speciala pentru legume - pe care eu nu am folosit-o niciodata - ca eu ma gandeam ca intr-o tigaie mai lata'n fund ieseau mai multe si mai repede
Dar cand au inceput sa se rumeneasca mi s-au spulberat orice temeri
Finalul e asta. Mie imi par ca niste snitelasi mai micuti, din cauza ca Alin a insistat sa punem doua oua, in loc de unul cum ne-a zis mama, si in afara de condimentul minune care i-a dat un pic de gust de salata de varza, parjoalele au iesit bine. Dupa mine as fi pus mai mult usturoi, dar e ok, ca am mancat o tona si nu imi miroase gura:))
No comments:
Post a Comment